läder i sandaler Svarta Timeless DESIGN med tårem e2075qlqy21739-Damskor

Active section

Billi Bi Long boot Stövlar

Your guide to Avenyn & surrounding areas

Shopping     Kultur & Nöje     Mat & Dryck     Hälsa & Skönhet     Hotell & Service
Björn Borg COLTRANE NU TMB M skor

Annons

GBG & Co Shopping
Björn Borg Milko 02 Mid M Stövlar & Kängor

Avenyns guider

Bogner PALM BEACH LADY Badsandaler svart Mode Dam skor

Avenyns lunchguide

Nu slipper du hungrig springa omkring på Göteborgs gator och leta efter en lunchrätt som du är sugen på. På avenyn.se har vi samlat lunchmenyer från de bästa lunchrestaurangerna i området.

Kom och ät middag på Södra vägen

En middagsguide för dig som vill ha det lilla extra! Restaurang Humm Södra Vägen 2 | restauranghumm.se Vi erbjuder nordisk och europeisk mat med ett stort fokus på närproducerade produkter. Kom och spendera kvällen hos oss, avnjut en härlig trerättersmeny tillsammans med dem du håller närmast, eller varför inte bara en enklare rätt och något […]

DESIGN Timeless Svarta sandaler i läder med tårem

Avenyns frukostguide

Starta dagen på bästa möjliga sätt – unna dig en härlig frukost! Oavsett om du är storätaren som vill äta frukostbuffé eller om du nöjer dig med en fralla – spana in Avenyns frukostguide för att hitta ditt nya favoritställe.

BOSS marinblå flip flops med logga

Hitta Göteborgs bästa brunch

Vad passar bättre än att möta upp med vännerna på en brunch under helgen? Svar: inte mycket. Här är snabbguiden till Avenyns bästa brunchställen.

BOSS Business Wear Adele Sabot C Högklackade skor

After work på Avenyn

Kicka igång helgen på bästa sätt och låt fredagskänslan ta över! Sugen på after work och nyfiken på vad som finns på och runt Avenyn? Här är AW-guiden för dig, med både utbud och pris.

Mer inspiration